tiistai 11. syyskuuta 2012

Sairaslomalla..

.... taas käynti lääkärissä takana.. Inhottaa käydä tuolla päivystyksessä, kun aina menee se käyntimaksu :( Ei tämä kolmas ainakaan helpolla tule..



Mutta sain ens viikon vielä lomaa. Selässä ei ole sairautta, murtumaa tai venähdystä, eikä iskiasta, mutta siinä on tyypillinen raskausajan alaselkäjumi. (näin lääkärisetä sen minulle selitti.) Tiesin sen kyllä muutenkin, jumissa se on ja pahasti! Sain kunnon särkylääkkeet (1g/ 3xpvä), joita pitää vetää ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Sano, että särkylääkettä pitää vetää kunnon annoksia pidempiä aikajaksoja, jotta ne auttaa.. Ilmankos ei oo auttanut, kun oon ottanu sen 400/500 mg 1-2 x pvä silloin tällöin..

Katsotaan miten tää tästä nyt sitten jatkuu.. Aion ottaa iisisti ainakin tän ja ens viikon. (sitä on kyllä jo koitettu ottaa iisisti viimeiset kaksi viikkoa..) Ei tällä selällä ja näillä kivuilla ainakaan töitä pysty tekemään, se on selevä.. Katsellaan ens viikon lopussa uudestaan, 20.9 on neuvola, kyselen siellä sitten että miten jatkoa kannattais suunnitella (en tiiä jaksanko joulukuuhun asti juosta lääkärissä, maksaa käyntimaksuja, linkkiinkin meni 10e ja tytär ei kauheesti jaksa herätä aikasin ja juosta ympäri kyliä heti aamusta....)

Nyt kuitenkin otetaan iisisti, koitetaan saada toi pahin kipu pois mielestäkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: