torstai 6. syyskuuta 2012

Värejä lapselle!

Rakenneultrassa kysyttiin pienokaisen sukupuolta.

Hän sitä meille useampaan otteeseen esittelikin, mutta pitihän siitä saada silti tarkempi kuva ja kätilön näkemys. Emme ole kertoneet lapsille, kumpi tulokas on, eikä kukaan muukaan ole vielä "virallista" tietoa saanut.

Tyttö sanoi jo ultrakuvista, että se on tyttö, koska sillä on samanlainen nenä kuin hänellä. Poika on täysin varma, että näkee kuvassa killuttimet (kuvassa näkyy pikkunen vain päästä napaan asti..) Miehen vaari on varma, että tulokas on poika. Miehen sisko ja äiti ovat varmoja, että ennustaja on oikeassa ja tyttö tulee. Omat vanhempani sanoivat, ettei ole väliä, kunhan on terve (johon myös mies yhtyy ja toteaa kaikille utelioille, että ainakin 70% pikkunen on terve, rakenneultra kun ei 100% varmuutta anna mistään vaan tulokset on tuolla 70-80% tienoilla. Luottakaamme siihen, että loput 30-20% on myös "hyvää tulosta".)

Itse olen testien ja oman olon takia lähes varma, kumpaa tulokas on ja siksi, otin jo itse varaslähdön vaatteiden ihanaan maailmaan. Ei sillä, ei meiän poikaa ole puettu pelkästäiän poikamaisiin vaatteisiin ja väreihin, eikä tyttöä ole kiedottu vaaleanpunaisiin unelmiin. Kummallekin on opetettu alusta asti, ettei ole erikseen tyttöjen tai poikien värejä. Lasten vaatteet on värikkäitä ja niissä saa olla sitä värien hehkua! Ainoa mistä en tykkään yhtään on kirkkaan oranssi ja keltainen, muuten meillä on kaikki värit käytössä (keltaraidallinen tiikeriasu löytyy pojalta ja muutamat keltaiset potkuhousut ollaan saatu lahjaksi jo..)

Kummaltakin löytyy kaapista lähes kaikkia värejä. Pojan (7v) lempivärit on turkoosi, ruskea ja punainen. Tytär pitää vihreästä, pinkistä, turkoosi ja lilasta. Mutta kumpikaan ei oo vielä kertaakaan sanonut, ettei tahdo jotakin vaatetta sen värin perusteella. Tytär käyttää pojan vanhoja vaatteita siinä missä muitakin ja pitää enemmän pojan vihreästä syksypuvusta kuin omastaan lähes samanvärisestä (vihreä-hiekka) , mutta lapset on meillä niin erimalliset, ettei kauheesti voi samoja vaatteita kierrättää, jotkut saattaa mennä.. Toinen tukevampi, toinen langanlaiha..

Jotain hyvin pientä ja jotain hyvin nopeasti tehtyä pikkuiselle.. 

50 ja 56 cm verkkahousut
villatakki ja housut, n. 56cm

liivimekko, ei ollut kyllä mitään kaavaa, joten toivotaan, että menee..

venepäätiellä joustofroteepusero, selässä sydän..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: