maanantai 29. huhtikuuta 2013

Buzzador..

Aloin joku aika sitten Buzzadoriksi..  Minusta on niin mukava testailla tuotteita..

Olin kärsivällinen ja tänään tuli viesti, että olen päässyt mukaan Veet EasyWax ja Veet Precision Wax & Care- kampanjaan. Hienoa! Saa tämäkin apina sileät sääret kesäksi ja kerrankin siistit kulmakarvat..



Buzzadorista saa siis kampanjakutsuja ja voi päästä testaamaan erilaisia tuotteita. Saat valita muutamia aiheita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kun kutsuja alkaa tulemaan saa itse valita ottaako kutsun vastaan vai skippaako. Tuotteita siis testataan itse ja jaetaan kavereille naapureille yms, joita kyseinen kampanja voisi kiinnostaa ja testuksesta kirjoitetaan sitten raportti. Salamaraportti on lyhyt kertomus siitä miten buzzaus on mennyt ja se lähetetään heti buzzauksen jälkeen. Buzausta voi dokumentoida, eli ottaa tuotteista kuvia buzauksen aikana ja nämä liitetään sitten Salamaraporttiin. Sit, kun kampanja päättyy niin kirjotetaan vielä kirjotetaan loppuraportti. Eli saat tuotteita ilmaiseksi, kotiin kokeiltavaksi / testaukseen, ja kirjotetaan pari raporttia mitä mieltä olet tuotteista! Helppoa ja mukavaa!


Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi


Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: